Det var inte av vilket skäl som helst jag sydde en kock-mössa, utan det var för att jag skulle spela kock på en hajk (där jag förövrigt även var ansvarig för maten...)

Så såhär såg jag ut: Som Kocken på Hajk Ni undrar säkert vad mina möss heter? Det gjorde mina scouter. På axeln sitter Julienne, på magen Nathanael och Jonathan, och på mössan Frans. Fråga mig inte varför dom heter så, förutom Julienne då....

Med lite mindre mössa i ansiktet så blev det så här: Som kock, med mindre mössa i ansiktet.

Ni undrar säkert vad det blev för mat? Till lunch var det Gulaschsoppa.

Till middag blev det Entrecôte stekt som rostbiff, serverad med ungsrostade potatisklyftor och Bearnaisesås. Hemslagen Bearnaisesås. Av vitorna som blev över och lite havregryn, socker, smör och äpplen gjorde vi äppelpaj med marängtäcke som överraskning till kvällsfikat. Det är jobbigt att vispa maräng för hand av många vitor med för liten skål. Men gott blev det.