En kväll för inte så länge sedan, när jag var rätt less, och ville skriva lite ny kod för något som jag inte skrivit kod för tidigare så skrev jag en GNOME applet.

Linnea hade vid något tillfälle gnällt på att hon saknade en klocka som angav tiden lite mindre exakt, och kunde ligga som en applet. Eftersom det då efter några frågor fanns en tydlig kravspec och därmed ett klart villkor för när jag var färdig så tog jag och byggde en sådan.

Idag har jag äntligen paketerat klart det hela (det kan vara bängligt att bygga debian-paket), och nu är det dags att släppa den.

Hur ser det då ut undrar vän av ordning? Titta till vänster om den röda pilen nedan: fuzzy_screen.png

Vill du också testa? Ladda då ner tar-bollen eller .deb-filen nedan, installera och lägg till din gnome-panel genom att högerklicka och lägga till applet.