När jag åkte tillbaka till Linköping idag tog jag tillfället att prova ett nytt matställe på Stockholms Central (det har öppnat sedan i somras), nämligen restaurangen Street Food, som tydligen är ett koncept framtaget tillsammans med kocken Markus Samuelsson.

Eftersom jag är en stor älskare av köttgrytor så valde jag att äta en Chili-meny. Det hela bestod av en chili (utan bönor), gjord på nötkött, serverad med nacho-chips, gräddfil och hackad rödlök. Till det hela åt jag ris (som var av typen basmati) och drack is-te.

Det hela var gott, med en angenäm smak och textur, men kunde ha serverats med betydligt mer gräddfil, eftersom den gav en trevlig kontrast till hettan i köttgrytan. Dessutom tycker jag att det var lite lite mat för pengarna (85 kronor), och om jag valt ett annat tillbehör än ris så hade jag antagligen inte blivit mätt.

Helt klart är att jag kan tänka mig att äta där igen, och att prova andra saker från menyn.